Kategorie

Filtrovat

Price:
26
1078
Hrnce:
Condition:

Připojte se k GERLACH PREMIUM CLUB

Zjistěte proč
Zobrazeno produktů: 18 / 18" Produktů: 18 / 18

Připojte se k GERLACH PREMIUM CLUB

Zjistěte proč

Nože Santoku

Šéfkuchařský nůž Santoku – internetový obchod Gerlach

Na co slouží nůž Santoku? Je vhodný pouze pro orientální pokrmy? Měl by být součástí každé kuchyně? Tento model nože je natolik univerzální, že potěší především ty, kteří mají rádi kuchařské experimenty. Nože Santoku mají charakteristický vzhled a jejich design oslní moderností.

Zjistěte, co všechno můžete připravit pomocí nože Santoku!

Nůž Santoku – jak vypadá a odkud pochází?

Japonský nůž Santoku pochází z města Sakai v prefektuře Osaka. Je to odpověď na potřeby východní kuchyně, která spočívá v přípravě jídel z syrového rybího masa. Můžeme s jistotou říci, že nůž Santoku je jakýmsi orientálním šéfkuchařským nožem, protože s ním lze řezat téměř cokoli.

Charakteristický vzhled zaručuje, že nože Santoku nelze zaměnit s jinými typy nožů. Čepel zakončená obloukem přecházejícím do špičky má na celé délce drobné drážky. Díky nim se potraviny, které jsou krájeny, neslepují na povrch čepele, což umožňuje velmi přesné krájení, sekání a...

Šéfkuchařský nůž Santoku – internetový obchod Gerlach

Na co slouží nůž Santoku? Je vhodný pouze pro orientální pokrmy? Měl by být součástí každé kuchyně? Tento model nože je natolik univerzální, že potěší především ty, kteří mají rádi kuchařské experimenty. Nože Santoku mají charakteristický vzhled a jejich design oslní moderností.

Zjistěte, co všechno můžete připravit pomocí nože Santoku!

Nůž Santoku – jak vypadá a odkud pochází?

Japonský nůž Santoku pochází z města Sakai v prefektuře Osaka. Je to odpověď na potřeby východní kuchyně, která spočívá v přípravě jídel z syrového rybího masa. Můžeme s jistotou říci, že nůž Santoku je jakýmsi orientálním šéfkuchařským nožem, protože s ním lze řezat téměř cokoli.

Charakteristický vzhled zaručuje, že nože Santoku nelze zaměnit s jinými typy nožů. Čepel zakončená obloukem přecházejícím do špičky má na celé délce drobné drážky. Díky nim se potraviny, které jsou krájeny, neslepují na povrch čepele, což umožňuje velmi přesné krájení, sekání a šatkování. Japonské nože Santoku lze použít i k filetování ryb.

Nůž Santoku od Gerlach

Nože Santoku najdete také v nabídce značky Gerlach. Ocel použitá na výrobu čepele nožů je vysoké kvality, což brání možným trhlinám a lámáním při intenzivní práci v kuchyni, například při sekání a šatkování. Nůž Santoku má všechny požadované vlastnosti, včetně drážek na čepeli a jeho charakteristického tvaru. Rukojeť nože je vyrobena z odolného plastu a pokryta protiskluzovým povlakem, což zajišťuje přesnou práci při přípravě různých pokrmů. Pohodlí umožňuje dlouhou dobu krájet.

Zajímavý a moderní design nože bude ladit do moderních kuchyní a může dokonce představovat originální doplněk každé kuchyně.

Na co mohou být nože Santoku užitečné?

Nůž Santoku může být v podstatě použit na cokoli. Od svého vzniku v japonských kuchyních bylo jeho využití univerzální. Stejně tak se může hodit i vám. Nejen jídla z východní kuchyně budou díky nožům Santoku lépe a přesněji připravena.

Nože Santoku jsou vhodné pro maso, ryby, uzeniny, sýry, ovoce, zeleninu a mnoho dalších potravin. Jsou mimořádně univerzální a užitečné v kuchyni. Pokud v vaší kuchyni hrají důležitou roli univerzální kuchyňské nože, určitě budete vědět, jak používat nůž Santoku.

Japonské nože Santoku – nyní také ve vaší kuchyni

Všichni rádi občas překvapíme domácnost a hosty a podáme něco, co se nepodává každý den. Východní kuchyně již mnoho let oslnuje lidi po celém světě. Vyčněte a připravte něco zvláštního! Pomohou vám s tím nože Santoku, které jako žádné jiné jsou vhodné pro originální pokrmy z masa a ryb.

V nabídce Gerlach najdete také víceúčelové kuchyňské nože a šéfkuchařský nůž, bez kterého si nelze představit běžné fungování v kuchyni. Podívejte se na naši nabídku a objednejte si nezbytné nože pro svou kuchyni!